fbpx

Terapi

Jeg hjælper kvinder og mænd, som ønsker at transformere tvivl og usikkerhed på sig selv, til et styrket selvværd og en større livsglæde. Målet med mit arbejde er netop, at hjælpe dem derhen, hvor de oplever at livet bliver lettere, hvor de ikke tynges af negative tanker længere, men i stedet føler sig OK og glædes over at være den de er.

 

Målet for terapien er, at du;

  • Finder større glæde ved at være dig og sætter pris på at være netop den du er

  • Bliver mindre i tvivl om dig selv og i højere grad tør gribe udfordringer, så du kan slippe følelsen af at være tilskuer i dit liv, men i stedet en aktiv deltager

  • Stoler mere på dig selv, dine evner og dine muligheder for at bringe alt det i spil

  • Mindsker din følelse af forkerthed, og lærer at håndtere den, når den opstår

  • Kan mærke hvor dine grænser går og tør sige fra, hvis de bliver overtrådt, så du træder langt skarpere frem for andre og dig selv

  • Bryder fri af gamle mønstre og styrker dit mod til at skabe nye – som gør noget godt for dig

 

Den typiske klient hos mig, har ofte brug for 5-10 samtaler for at opnå gode resultater. Samtalerne foregår altid ved fysisk fremmøde. Kontakt mig for yderligere information.

1 samtale (á 60 min) kr. 9oo

 

Kontakt

I forbindelse med et forløb gemmer jeg navn, mailadresse og telefonnummer på klienten. Undervejs i forløbet noterer jeg information om forløbet samt indgåede aftaler med klienten. Disse oplysninger bliver ikke videregivet til andre. Jeg er som terapeut underlagt tavshedspligt og alle oplysninger og samtaler behandles fortroligt.