fbpx

Styrk dit selvværd - få mere livsglæde

Ønsker du at slippe følelsen af, at gå glip af livet, fordi du holder dig tilbage og ikke tør stole på dig selv?

Kender du til følelsen af konstant tvivl og usikkerhed på dig selv? Og til tankerne om at være mindre værd, ikke være god nok? Genkender du det, at dit lave selvværd styrer de fleste af dine beslutninger og dit liv, fordi du ikke tror eller stoler på dig selv? Føler du dig utilfreds med livet, fordi du ikke tager flere chancer, fordi du er bange for at skuffe dig selv og andre når det ikke lykkes? Forstår du ikke, hvorfor andre omkring dig ser ud til at have succes i deres liv – hvad gør dem anderledes end dig? Eller bekræfter du bare dig selv i, at det er fordi de er dygtigere, mere kompetente, mere spændende, mere modige osv. end dig?
Kunne én eller flere af disse sætninger være skrevet om dig?
 • Jeg er ikke god nok som jeg er
 • Jeg opgiver alt på forhånd, fordi jeg ikke tror på, at det kan lykkes for mig
 • Jeg føler at alle andre tvivler på mig, fordi jeg tvivler på mig selv
 • Hvis jeg får ros eller anerkendelse, tror jeg ikke på at jeg har fortjent den
 • Jeg tillader ikke mig selv de ting, jeg drømmer allermest om
Kunne du tænke dig at gøre op med de negative tanker og få et godt forhold til dig selv, hvor du kan føle glæde og være afslappet omkring hvem du er? Hvor du tør stole på, at når du sætter dig noget fór, så får du det til at lykkes? Hvor du føler at du er en del af livet, selv sætter din dagsorden og er tilfreds med det liv du lever? Hvor du tør gå efter dine drømme og det som du inderst inde har lyst til? Hvor du føler dig ligeværdig med andre og sætter pris på dine evner og kompetencer?
Ønsker du at omskrive sætningerne omkring dig til:
 • Jeg er god nok som jeg er
 • Når jeg ønsker noget for mig selv, så går jeg efter det, fordi jeg tror på at jeg kan få det til at lykkes…jeg elsker mine fejltrin, fordi de lærer mig mere om mig selv
 • Jeg er ligeglad med hvad andre tænker om mig, jeg tror på mig selv
 • Når andre roser mig, så bekræfter det mig i det jeg allerede ved om mig selv; jeg er god nok
 • Jeg har ret til at følge mine drømme og få dem opfyldt

Så er dette forløb skræddersyet til dig!

Jeg har dedikeret mit terapeutiske virke, til at hjælpe kvinder og mænd, som ønsker at transformere tvivl og usikkerhed på sig selv, til et styrket selvværd og en større livsglæde. Målet med mit arbejde er netop, at hjælpe dem derhen, hvor de oplever at livet bliver lettere, hvor de ikke tynges af negative tanker længere, men i stedet føler sig OK og glædes over at være den de er.
Hvad kan du forvente af forløbet og hvad får du med?
Efter forløbet vil du have opnået et styrket selvværd, så du:
 • Finder større glæde ved at være dig og sætter pris på at være netop den du er
 • Bliver mindre i tvivl om dig selv og i højere grad tør gribe udfordringer, så du kan slippe følelsen af at være tilskuer i dit liv, men i stedet en aktiv deltager
 • Stoler mere på dig selv, dine evner og dine muligheder for at bringe alt det i spil
 • Slapper mere af i sociale sammenhænge og tør være synlig
 • Kan mærke hvor dine grænser går og tør sige fra, hvis de bliver overtrådt, så du træder langt skarpere frem for andre og dig selv
 • Ikke længere tynges af negative tanker om dig selv, men i stedet ved hvordan du håndterer dem når de banker på
Du vil stensikkert også opleve, hvordan din omverden ændrer sig, fordi du ændrer dit syn på dig selv. Den proces som du sætter i gang, breder sig som ringe i vandet.
Derfor vil du måske også opleve en ”ekstra gevinst” i form af:
 • Mere afslappede og glade børn (hvis du er forælder)
 • Et nemmere parforhold (hvis du har en partner)
 • Dine relationer vil føles mere ligeværdige
 • Du føler mere respekt omkring dig og din person
For at du kan komme derhen, hvor du gerne vil være, arbejder vi i forløbet bl.a. med:
Etablering af en tryg relation og skabe en tryg ramme, fordi det er grundlaget for, at du kan arbejde med dig selv, turde mærke og nærme sig dét som gør ondt. Det er samtidig vigtigt, du har tillid til, at jeg er der når det bliver svært.
At finde selvomsorg – du får en forståelse for dine handlinger og din motivation bag. Hvad får du ud af det du gør? Hvad giver det dig i situationen og hvad er ulempen ved det? Hvad kan du tage afsked med og hvad er vigtigt at holde fast i lige nu, hvad har du behov for.
Hvordan knytter du dig til andre? Hvordan var din tidlige tilknytning til dine nærmeste. Gentager de måder, som dine tidlige relationer var på, sig i de forhold og relationer du indgår i nu? Gentager du noget, som er skadeligt for dig og holder dig fast i et dårligt mønster? Det er vigtigt at forstå kompleksiteten i hvordan du starter et forhold og tiltrækkes af forskellige mennesker, for bevidst at kunne vælge de relationer som er gode for dig.
Hvad har din familie betydet – hvilke gener og handlemønstre har du med dig. Har du undret dig over, hvorfor du minder så meget om din mor/far eller en anden i din familie? Er du træt af det og ønsker at ændre dén måde at være på? Så ved du også hvor svært det kan være, fordi det kan føles som om det nærmest er en del af dig, en indgroet måde at være på. Det er det nemlig. Vores gener fra vores forældre og familiemæssige arv fornægter sig ikke. Så det kan være rigtig svært at indse, at vi ”lider” af det samme eller begår samme fejl som vores forældre, selvom du måske gentager noget, du hadede som barn ved netop din mor/far. Du kommer rigtig langt med accept af, at du er sammensat af de gener, mønstre og omgivelser, som du nu engang er. Og en gradvis større og større opmærksomhed på den pågældende udfordring, er vejen til at ændre den. Men det kræver indledningsvist, at du lærer hvad der sker i situationen og hvorfor det sker.
Dine vaner og mønstre er dannet af en årsag. På dét tidspunkt, hvor de er dannet, har de haft en funktion, der typisk handler om at berolige sig selv og regulere uro til ro. Hvis du oplever, at nogle vaner gentager sig som en automatik, selvom du godt ved, med din forstand, at det ikke er godt for dig, så er vanen blevet en hemsko og et mønster, der holder dig fast. Arbejdet har til hensigt, at indse vanens virkelige værdi for dig, med henblik på at slippe/ændre den.
Kroppen husker det du glemmer. Kroppen og dens signaler, er måske det vigtigste redskab, til at lære dig selv bedre at kende. At tage på rejse i din egen krop har det formål, at opbygge en fortrolighed med den, og de følelser den rummer. Når følelserne bliver genvakt, i en ny virkelighed, kan de bearbejdes således de ikke længere begrænser dig. På dén måde vil du lære, med tiden, at blive mere integreret i din krop og føle dig godt tilpas i den. Arbejdet med kroppen går igen, når du skal finde dine grænser og lære at bruge dem aktivt.
I forløbet benytter jeg også flere praktiske øvelser, der:
 • Øger din selvomsorg og heler dine gamle sår
 • Øger din selv-anerkendelse
 • Giver dig en bedre grounding og følelse af at være til, og være tilstede lige nu
 • Lærer dig at elske dine fejltrin og bruge dem til at lære mere om dig selv
 • Mindsker din følelse af ensomhed
 • Udvikler din empati, dvs. din evne til at sætte dig i andres sted følelsesmæssigt
Forløbet som skal hjælpe dig til at slippe tvivlen og usikkerheden på dig selv og få et stærkere selvværd, består af i alt 20 samtaler à 60 min. Du skal regne med, at forløbet vil strække sig over 9-12 måneder, alt efter hvor ofte vi har samtaler.
Samtalerne foregår fysisk med mig, men kan undtagelsesvist ske over telefonen hvis du bliver forhindret i at møde op.
Prisen for forløbet er kr. 14.000  der betales ifm. opstart (kan også deles i 3 rater efter aftale)
Du kommer i gang, ved at kontakte mig via linket nedenfor. Når jeg får din henvendelse, kontakter jeg dig for en afklarende (gratis) samtale – det er vigtigt med en snak inden opstart, fordi forløbets succes bl.a. afhænger af, at forventningerne er afstemt og at vi to er det rette match.
Jeg glæder mig til at høre fra dig og til at hjælpe dig videre på vejen mod et styrket selvværd og mere livsglæde.
De bedste hilsner
Majken