fbpx

Slut med at være forkert - bliv mere tro mod dig selv

Kender du til at være forkert? Bekymrer du dig alt for meget, om det du siger eller gør omkring andre, er forkert eller kan opfattes sådan? Føler du dig ofte mindre værd blandt andre? Oplever du, at andre siger noget til dig, som får dig til at føle dig forkert?
Drømmer du om at dine tanker om dig selv er lette og positive? Ønsker du at blive mere afslappet og ligeglad med hvad andre tænker om dig? At blive bedre til at anerkende dig selv?
Så er dette forløb til dig.
Hvis du bærer rundt på en grundlæggende forkerthedsfølelse indeni, hindrer det dig ofte i at gøre meget af det som du gerne vil. Fordi følelsen kan være så ubehagelig, vil du oftest forsøge at undgå den, ved at undgå at være synlig. Derfor oplever mange, som lever med forkerthedsfølelsen, at de bevidst begrænser sig socialt, og i deres liv generelt.
Forkerthedsfølelsen kender jeg til, og jeg skulle blive 40 år, før en anden person gav mig muligheden for at opleve, at min måde at være på, ikke var forkert. Det gjorde et kæmpe indtryk på mig og vendte min verden på hovedet. Netop denne nye indsigt om mig selv, blev mit afsæt i det videre arbejde med at styrke mit selvværd og blive synlig, autentisk og tro mod mig selv.
Den samme mulighed, som jeg fik dengang, får du i dette forløb. Jeg hjælper både kvinder og mænd, der grundlæggende føler sig forkerte, med at styrke deres selvværd så de kan blive mere tro mod sig selv.
Forløbet vil:
  • Mindske din følelse af forkerthed, og lære dig at håndtere den, når den opstår, så du i højere grad føler dig i stand til at gøre det du drømmer om.
  • Styrke din evne til at vende de negative tanker om dig selv til konstruktive, bekræftende og mere positive tanker, der ikke begrænser dig men i stedet styrker din tro på dig selv.
  • Lære dig at stole på dine følelser og stå ved dem, så du kan være tro mod dig selv og føle dig OK når du gør det.
I forløbet vil vi bl.a. arbejde med:
Hvordan du taler til dig selv? Hvilket sprog bruger du om dig selv i din indre dialog og hvordan omtaler du dig selv overfor andre? Hvordan lader du andre tale til dig? Du får en forståelse for, hvor ødelæggende det er for dit selvværd at tale nedsættende til- og om sig selv. Og du mærker på din egen krop, hvad det gør ved dig. Du lærer hvordan du i stedet kan tale med og om dig,  på en måde som er anerkendende og bekræftende.
Evnen til at forstå dine egne og andres motiver, for at være som du/de er. Dette udvikler samtidig din empati, dvs. din evne til at sætte dig i andres sted følelsesmæssigt. Når du kan dette, er det også nemmere at genkende dine egne udfordringer, problemer og følelsesmæssige vanskeligheder hos andre. Ser du at andre kæmper som dig selv, føler du dig mindre alene. Du bliver bedre til at acceptere, at du ikke behøver at være perfekt, og bedre til at anerkende dig selv for den du er.
Dine nuværende relationer, for at finde frem til hvordan du bedre kan være dig selv sammen med andre. Og give dig en forståelse af, hvorfor nogle relationer er bedre for dig end andre. Hvilke forstærker din følelse af at være forkert og hvilke gør det modsatte?
Forløbet som skal hjælpe dig med at slippe følelsen af at være forkert, består af i alt 5 samtaler á 60 min. Du skal regne med, at forløbet vil strække sig over ca. 2 måneder, alt efter hvor ofte vi har samtaler.
Alle samtaler foregår fysisk med mig.
Prisen for forløbet er kr. 4.000 der betales ifm. opstart
Du kommer i gang, ved at kontakte mig via linket nedenfor. Når jeg får din henvendelse, kontakter jeg dig med forslag til dato for første samtale.
Jeg glæder mig til at høre fra dig og hjælpe dig i gang med din rejse mod et liv, hvor det er slut med at være forkert!
De bedste hilsner
Majken