Spring ud i livet og lev det på DIN måde! Lær dig selv at kende, styrk dit mod og find ind til dig

Forløbet er til dig, der har en drøm som du ikke tør gå efter, eller som slet ikke ved hvad du kunne tænke dig af livet. Dig der kan genkende dette:
– Jeg er forvirret over hvem jeg er og hvilken vej jeg skal gå (karriere, liv, ægteskab, forhold)
– Jeg spiller en rolle overfor andre, som jeg er træt af, men som er svær at slippe af med.
– Jeg føler at jeg skal være på en bestemt måde, for at folk kan lide mig/ønsker at være sammen med mig.
Jeg føler ikke rigtig at jeg passer ind nogen steder, fordi ingen rigtig kender mig – heller ikke mig selv.
– Jeg giver op på forhånd på projekter, fordi jeg tvivler på at jeg kan gennemføre dem.
– Jeg tillader ikke mig selv at drømme om det jeg ønsker mig, fordi jeg ikke tør tro på at jeg kan opnå det.
– Jeg har et stort behov for at blive anerkendt, ellers bliver jeg hurtigt i tvivl om mig selv. Jeg kan ikke give mig selv ros.
Længes du efter at turde drømme og gå efter det du vil have? Kunne du tænke dig at blive klogere på, hvad du brænder for og hvad du allerede nu er i stand til at gøre, med de ressourcer du har? Vil du gerne have modet til at springe ud i nye udfordringer? Og vil du gerne begynde at leve og ikke bare overleve?  
Så kan forløbet Spring ud i livet hjælpe dig videre.
Jeg brænder for at hjælpe kvinder og mænd med at skabe det liv, som de drømmer om, men ikke tør gå efter. Hvor tvivl og usikkerhed transformeres til gejst og tro på sig selv.
Forløbet vil styrke dit mod og din tro på dig selv, så:
-Det bliver tydeligt for dig hvem du er
-Du kan se og bruge de fantastiske ressourcer du indeholder!
-Du tør gå efter dine drømme og tage dine behov alvorligt
-Du ikke længere holder dig selv tilbage fra at leve livet 
I forløbet arbejder vi sammen om:
At finde forståelse for, hvad der i dag holder dig tilbage og hvordan du bryder fri, så du kan begynde på det liv du længes efter at leve.
At få en bedre forståelse for, hvorfor du er som du er, så du vil opleve en større accept og evne til at rumme dig selv, for endelig at turde tro mere på DIG.  
At finde frem til dine særlige kendetegn, det som gør dig unik, og bruge det aktivt til at blive tydelig for dig selv og andre.  
At finde de ressourcer i dig, der bare venter på at blive brugt – fordi din naturlige kraft og styrke skal hjælpe dig til, at turde træde frem i verden.
At mærke din krop bedre og bruge den som en aktiv medspiller nu og fremover, så du ikke længere ser den som en hindring for at tage chancer og springe ud i livet. 
At du bliver bevidst om, hvilken værdi netop du skaber som medarbejder og kollega, så du tager dig selv mere alvorligt og tør at sige fra. 
At du anerkender, hvilken værdi du tilfører din familie, kæreste, venner, så du endelig begynder at værdsætte den unikke gave du er for dine omgivelser.
Praktiske øvelser, der øger din selvbevidsthed og indre styrke, så du kan mærke forrandringen blomstre i dig, som processen skrider frem.
Forløbet består af i alt 8 samtaler (á 60 min) og varer i ca. 4 måneder, afhængig af hvor ofte vi har samtaler. Forløbene er en kombination af fysiske samtaler ved mig og telefonsamtaler.
Jeg støtter og vejleder dig nænsomt, på din rejse med dig selv og ud i livet. Mellem de planlagte samtaler kan du altid kontakte mig på mail. Skulle der opstå et behov for ekstra hjælp eller støtte i en særlig situation, finder jeg naturligvis tid til dig!
Din investering i forløbet er kr. 6.000 (beløbet kan betales i 2 rater) Derudover investerer du selvfølgelig tid og engagement i din personlige transformation.
Kontakt mig via linket nedenfor. Når jeg får din henvendelse, ringer jeg dig op. Det er vigtigt med en samtale inden opstart, fordi forløbets succes bl.a. afhænger af, at der er en god kemi mellem os. 
Jeg glæder mig til at høre fra dig og hjælpe dig videre mod det liv, du brænder for at leve!
Kærligst,
Majken