Selvomsorg og selvkærlighed - bliv tryg ved og glad for dig selv, så livsglæden kan få lov at fylde dit liv

Dette forløb er til dig, der konstant tvivler på dig selv og hvor følelsen af ikke at være god nok, styrer de fleste af dine beslutninger og dit liv. Dig, som kan finde på at sige dette om dig selv:
– Jeg er ikke god nok som jeg er.
– Jeg føler mig ensom, fordi jeg har det på en måde, som ingen andre rigtig kan forstå. Der er sikkert ingen der har det ligesom mig.
– Jeg isolerer mig fra andre og min omverden. Derfor har jeg heller ingen at dele mine bekymringer og min sorg med, hvilket gør at jeg føler mig endnu mere ensom.
– Hvis noget mislykkes omkring mig, er det min skyld.
-Jeg skal ikke være til besvær, der skal ikke være bøvl med mig. Derfor spørger jeg sjældent om hjælp. Jeg må selv klare mine problemer.
– Jeg spiser/drikker for meget, for at holde mig selv ud.
– Jeg er ikke glad for mig selv og min krop.
– Jeg føler mig hjælpeløs og ubrugelig.
– Alle andre tvivler på mig, hvordan kan de andet, når jeg tvivler på mig selv?
– Jeg er ikke interessant nok og mine problemer er ikke vigtige nok at tale om
Kunne du tænke dig at gøre op med de negative tanker og få et godt forhold til dig selv, hvor du kan føle glæde og være afslappet omkring dig selv? Hvor dine triste tanker fylder mindre og hvor andres mening om dig ikke betyder så meget længere? Hvor livsglæden får lov at fylde og hvor du bliver mere kærlig og forstående overfor den du er. Hvor du bliver i stand til at give dig selv den omsorg og kærlighed, du fortjener og længes efter?
Så kan mit forløb Selvomsorg og selvkærlighed være noget for dig.
Fordi jeg brænder for at hjælpe kvinder og mænd med at styrke deres tro på sig selv, så de føler sig OK og glædes over at være den de er! 
Forløbet vil styrke din selvkærlighed og din selvomsorg, så:
– Dine tanker omkring dig selv bliver kærlige og overbærende
– Dine handlinger afspejler den omsorg, du føler for dig selv
– Du bekymrer dig mindre om andres syn på dig
– Du endelig føler dig tilstrækkelig og god nok   
I forløbet arbejder vi sammen om:
At give dig en bedre forståelse af, hvorfor du gør som du gør, så du langt nemmere kan ændre det du ønsker og undgår at falde tilbage i dårlige vaner og mønstre 
At forstå den historie du har med dig og hvilken betydning den har, for den person du er i dag. Når du kender den vej du er gået ad frem til nu, kan du bevidst vælge en ny vej fremover.
At forstå hvorfor dine vaner og mønstre holder dig fast, så du kan ændre dem eller helt slippe dem.
At finde de ressourcer i dig, der bare venter på at blive brugt – fordi din naturlige kraft og styrke kan hjælpe dig til, at træde tydeligt frem i verden.
At mærke din krop bedre og bruge den som en aktiv medspiller nu og fremover – slut fred med den og indse at den ikke er din fjende, men dit bedste og vigtigste aktiv.  
Praktiske øvelser, der øger din selvkærlighed, så du endelig kan sige “pyt” på en naturlig måde, når du begår fejl og træder ved siden af. Lær at elske dine fejltrin og brug dem til at lære mere om dig selv.  
Finde frem til nye strategier og handlemåder, der hjælper dig med at øge din selvomsorg, så du kan sætte dine grænser og holde fast i dem. 
Forløbet består af i alt 12 samtaler (á 60 min) og varer i ca. 6 måneder, afhængig af hvor ofte vi har samtaler. Forløbene er en kombination af fysiske samtaler ved mig og telefonsamtaler.
Jeg følger dig hele vejen, som din omsorgsfulde støtte og vedholdende vejleder. Mellem de planlagte samtaler kan du få fat i mig på mail, og hvis du har behov for ekstra hjælp eller støtte i en særlig svær situation, finder jeg tid til dig.
Udover din tid og engagement, koster denne investering i DIG selv kr. 9.000 (beløbet kan også betales i 3 rater) .
Du kommer igang med forløbet ved at kontakte mig via linket nedenfor. Når jeg får din henvendelse, vil jeg ringe dig op. Det er vigtigt for forløbets succes, at forventningerne er afstemt og at vi to er det rette match.
Jeg glæder mig til at høre fra dig og til at hjælpe dig videre på vejen til det liv du drømmer om og fortjener!
Kærligst,
Majken